Välkommen som utställare på Vrenadagen

Välkommen som utställare på Vrenadagen!

Med anledning av brobytet i Vrena har vi tvekat angående om vi ska genomföra någon Vrenadag i år. Men nu har vi beslutat att vi kör. Lördag 2 september. Dagen startar vid Vrena Folkets Hus kl 10.00 där vi äter frukost och löser Melodikryss tillsammans. Kl 11.00 till 15.00 pågår programmet med utställare och aktiviteter i hela samhället. Vi kommer att köra samma koncept som tidigare med ”Öppet Hus i hela Vrena”, där företag, föreningar och andra verksamheter visar upp sig. Men vi hoppas också att kunna fylla hela Vrena med utställare.

 

Så du som har något du vill visa, sälja, marknadsföra: Välkommen som utställare.

Följande gäller:

-       Du anmäler dig genom att skicka ett mail till vrenabygden@outlook.com. Ange ditt namn, telefonnummer och e-postadress. Ange vidare hur du vill presenteras i marknadsföringen (Personnamn/företagsnamn/föreningsnamn). Ange också vad du säljer eller visar. Beskriv gärna om du har någon specifik aktivitet.

-       Utställare kommer att placeras ut på hela området från kyrkan-skolan-affären-stationen. Du får gärna ha önskemål om var du vill stå, men vi kan inte garantera att vi kan tillmötesgå allas önskningar.

-       Vi har gott om utrymme, men du vill ha större yta än 3x 3 meter måste det anges i anmälan. Ni ansvarar själva för att fixa bord och annat ni kan behöva i er monter.

-       Kostnad för utställare som säljer något är 100 kr, + 50 kr om du behöver el. Antalet platser med tillgång till el är begränsat, så vi kan inte garantera tillgång till el. Ange vid anmälan om du behöver el. Utställarplats inomhus kostar 200 kr. Om du bara visar upp något utan att sälja, är det gratis. Vi återkommer med hur ni betalar.

-       Du kan anmäla dig fram till 30 augusti, men för att du ska hinna få all information och komma med i marknadsföringen måste du anmäler dig senast 12 augusti.

-       Vi räknar med att alla utställare står ute, men vid dåligt väder har vi ett begränsat antal utställarplatser inomhus. Ange vid anmälan om ni är intresserad av inomhusplats.

-       Utställare kommer bl a att presenteras på vår Facebooksida ”Vrenadagen 2 september”. Bifoga gärna bilder vid anmälan på det du säljer/visar/marknadsför.

-       Ev. frågor kan ställas till vrenabygden@outlook.com eller Karin Andersson 070-23 56 186.

Välkommen som utställare!

Med din hjälp blir Vrenadagen en succé i år igen.